2/01/2012

14th December 2011 ( 14 de desembre del 2011/14 de diciembre de 2011)


On 14th December 2011, Fernando Fernández Guirado made us a drawing workshop and taught us how to draw craters and constellations in pencil. He also explained us that there are other techniques and materials needed for drawing..
He taught us that the most used technique when drawing in pencil is shading and  theuse of different hardnesses of mines.
Here are some of our drawings:

____________________________

El 14 de desembre del 2011, Fernando Guirado Fernández ens va fer un taller de dibuix amb el que vam aprendre a dibuixar cràters i constel·lacions amb llapis. També ens va explicar que hi ha altres tècniques i els materials necessaris.
Ens va ensenyar que la tècnica que s’utilitza a l’hora de dibuixar amb llapis és jugar amb els ombrejats i utilitzar mines de diferents dureses.
Aquí teniu alguns dels nostres dibuixos:

El 14 de diciembre de 2011, Fernando Guirado Fernández nos hizo un taller de dibujo con el que aprendimos a dibujar cráteres i constelaciones con lápiz. También nos explicó que hay otras técnicas y los materiales necesarios.
Nos enseñó que la técnica que se utiliza a la hora de dibujar a lápiz es jugar con los sombreados i utilizar minas de distintas durezas.
Aquí tenéis algunos de nuestros dibujos:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada